Vegetarisk biff. Gjord på Indiska kryddor, gula ärtor och lök.
Vårrulle gjort på indiskt vis. Fyllning på nötfärs och potatis samt indiska kryddor
Ett populärt indiskt snack. Täckt med ströbröd och friterad. Gjort på fisk och potatis.
Indisk pirog med kycklingfyllning. Finns även vegetariskt alternativ
Marinerad grillad kycklingfilé i en krämig sås gjord på färska tomater, lök, vitlök, ingefära.
Kycklingfilé med gräddsås, curry, grön chili, maizena, yoghurt och paprika.
Marinerad grillat kycklingfilé i egengjord cashewnötssås (vitlök, grön chilli, färsk koriander, malda cashewnötter och yoghurt).
Kycklingfilé med chilli, vitlök, färsk ingefära, tomat, kokosmjöl och många andra kryddor.
Kycklingfilé med svartpeppar, grädde, kokosmjölk, champinjoner, paprika och vetemjöl.
Kyckling med curry, ingefära, vitlök, kummin, koriander, gurkmeja, kokosmjölk och grädde.
Kycklingfile marinerad i vitlök, ingefära och röd chili, tomat.
Kycklingfile tillagad med färska tomater, smör och malda cashewnötter, kokos samt egna kryddor.
Kycklinglever tillagad med lök, vitlök, ingefära och curry, chili, tomat.
Basmatiris med lammkött garnerade nötter, färsk koriander och väldoftande kryddor.
Lamm tillagad i lök, curry, kummin, grädde och linser.
Lammgryta i gräddsås med lök, vitlök, potatis.
Lamm kokt på det traditionella sydindiska sättet.
Lamm med kummin, ingefära, vitlök, yoghurt, grädde och spenat.
Köttfärssås med kummin, garamasala, lök och chili.
Oxgryta med kockens indiska kryddor.
Oxgryta tillagad med chili, curry, tomat och egen kryddmix.
Oxfärs med indiska kryddor, serveras med ris.
Fisken är tillagad med kokos mjölk och flera kryddor. Fråga kocken för dagens fisk.
Fisken är tillagad med ingefära, vitlök, sesamolja, egengjord kryddmix och tamarind. Fråga kocken för dagens fisk.
Tigerräkor tillagade med mild masala, tomat, grädde, chili, och lök.
Linser i kokoskräm tillagad med indiska kryddor.
Mild potatisgryta med kummin, peppar.
Kikärtor tillagad på kockens eget vis.
Sydindiens populära gryta. tillagad av spenat och linser.
Kockens vegetariska stuvning.
Rödbetor med Madraskryddor.
Hemmagjorde paneer i en mild gryta med lök, ingefära, curry, gurkmeja
Naturell yoghurt med lök, vitlök.
Egen inlagd grön chili, senapsfrön..
Gowri Indian Restaurant AB 2019