A LA CARTE 

FÖRRÄTTER

- VADÉ, VEGETARISK BIFF 
   Indiska kryddor, gula ärtor och lök.
- NAANBRÖD 
- VITLÖKNAAN BRÖD
- KOKOSBRÖD
- KRYDDBRÖD 
- VÅRRULLE 
- KYCKLINGSALLAD
- CUTLET

79

20
25
25
25
70
69
25

KYCKLINGRÄTTER

- KYCKLING TIKKA 
Marinerad kycklingfilé med en god röd sås.
- KYCKLING KHORMA
Kycklingfilé med gräddsås, curry, grön chili, maizena, yoghurt och paprika.
- MADRAS CHILI KYCKLING
Marinerad grillat kycklingfilé i egen gjord cashewnötssås (vitlök, grön chilli, färsk koriander, malda cashewnötter och yogurt)

- KYCKLING BIRYANI
Marinerad kycklingfilé med väldoftande kryddor och nötter blandat med ris och garnerad med koriander.
- KYCKLING MASALA
Kycklingfilé i medium sås (chilli, vitlök, färsk ingefära, tomat, grädde och många andra kryddor)
- KYCKLING PAPRIKA (MILD)
Kycklingfilé med svartpeppar, grädde, kokosmjölk, champinjoner, paprika och vetemjöl.
- KYCKLING CURRY (STARK)
Kyckling med stark currysås. 
- KYCKLING VINDALOO (MYCKET STARK)
Kycklingfile marinerad i vitlök, ingefära och röd chili.
- SMÖR KYCKLING
Kycklingfile tillagad med färska tomater, smör och malda cashewnötter.
- KYCKLINGLEVER
Kycklinglever tillagad med lök, vitlök, ingefära och Gowris curry.
​​​​

115

115


125


155


115


115


115

129

129


110

LAMMRÄTTER

- LAMM BIRYANI
Basmatiris med lammkött garnerat nötter, koriander och väldoftande kryddor.
- LAMM MED LINSER
Lamm tillagad i lök, curry, kummin, grädde och linser.
- LAMM MED POTATIS
Lammgryta i gräddsås, potatis.
- MADRAS LAMM (STARK)
Lamm kokt på det traditionella sydindiska sättet.
- LAMM MED SPENAT
Lamm med kummin, ingefära, vitlök, yogurt och spenat.

169


129

120

129

130

OXKÖTT

- KÖTTFÄRSSÅS
Köttfärssås på indiskt sätt.
- HUSETS SPECIALITET
Oxgryta i tjock sås med kockens indiska kryddor.
- STARK OXGRYTA
Oxgryta tillagad i stark sås.
- INDISK PANNBIFF
Oxfärs med spännande indiska kryddor, serveras med linssås och ris.

115

115

120

139

FISKRÄTTER

- FISK TILLAGAD MED STARKA INDISKA KRYDDOR
Fisken är tillagad med kokos mjölk och flera kryddor
- FISK TILLAGAD MED CURRY, KUMMIN, TOMAT OCH GRÄDDE (MILD)
Fisken är tillagad med ingefära, vitlök, sesamolja, egengjord kryddmix och tamarind  
- TIGERRÄKOR
Tigerräkor tillagade med mild masala

129


129


150

VEGETARISKA RÄTTER

- LINSER MED GRÖNSAKER
Linser i kokoskräm tillagad med indiska kryddor.
- POTATISGRYTA (MILD)
Mild potatisgryta med kummin, peppar.
- KIKÄRTOR MASALA
Kikärtor tillagad på kockens eget vis.
- SPENAT MED LINSER
Sydindiens populära gryta. tillagad av spenat och linser. 
- WOK
Kockens vegetariska stuving.
- STUVADE RÖDBETOR
Rödbetor med Madraskryddor.
- SPENAT MED HEMLAGAD OST (PANEER)

120

100

100

110

100

100

140

DOSA 
(ENDAST SPECIALBESTÄLLNING)

- INDISK DOSA (2 STYCKEN) MED GRÖNSAKER
Ris, vetemjöl, urud dal. Serveras med grönsaker.
- INDISK DOSA (2 STYCKEN) MED OXGRYTA
- INDISK DOSA (2 STYCKEN) MED KYCKLING
- VEGETARISK INDISK DOSA (2 STYCKEN)

- EXTRA INDISK DOSA

129

129
129
129

50

PARATHA

- PARATHA (3 STYCKEN) MED OXGRYTA 
Klassisk indiskt bröd som steks i stekpanna och penslas med smör. Serveras med oxgryta.
- PARATHA (3 STYCKEN) MED KYCKLING
- PARATHA (3 STYCKEN) MED VEGETARISKT ALTERNATIV

- EXTRA PARATHA

129


129
129


30

TILLBEHÖR

- RAITA 
Naturell yoghurt med lök, vitlök.
- INLAGD CHILI
Egen inlagd grön chili, senapsfrön. 
- PAPADAM INDISKA MATCHIPS
- INLAGD MANGO
- MANGO CHUTNEY (SÖT) 
- VITLÖKSSÅS
- CHILI SÅS

25

25

20
25
30
20
35

BARNMENY

- KYCKLING TIKKA MED RIS

- KYCKLING KHORMA MED RIS
- KYCKLING PAPRIKA MED RIS
- VEG. LINSER OCH GRÖNSAKER MED RIS

79
79
79
79

EFTERRÄTTER

- PAYASAM (BESTÄLL 30 MIN TIDIGARE)
Sydindisk söt efterrätt. 
- GLASS 

35

40

FULLSTÄNDIGA RÄTTIGHETER